Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Nino on virtuaalihevonen // Nino is a virtual horse


kuvat :: Hodowla koni Sportowych || tekstit :: Elle ja Rosalie

virallinen nimi :: Carinó " Nino "
rekisterinumero :: -
rotu, skp :: suomalainen puoliverinen, ori
syntynyt :: 2. heinäkuuta 2010, FIN (ikääntyminen) 
väri / merkit ::
ruunikko, puolisukka vtj
säkäkorkeus :: 169cm

painostus :: esteratsastus
koulutus :: Vaativa B - 140cm

kasvattaja :: Sofia
ex-omistaja :: -
omistaja :: Elle ja Rosalie, kilpatalli Brosse

Nino on perinyt enemmän isänsä rauhallista luonetta, kuin emänsä. Nino on siis ns. "kaikkien kaveri" ja todella kiltti orii. Mutta kyllähän jokaisella on huonojapäiviä, en sitä kiellä. Hoitaessa Nino on rauhallinen ja sitä voi pitää ihan vapaana karsinassa, seisoo yleensä rauhassa paikoillaan ja hamuilee maasta heinänjämiä.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos taskussa on porkkanaa, nino ei lopeta taskun hamuilua ennen kuin saa haluamansa. On todella suloinen ilmestys. Ratsastaessa Nino on todella herkkä avuille, toimii melkein ajatuksen voimalla. Maastoilla voi yksinkin ihan helposti, voisi melkein sanoa, että on täysin maastovarma. Herra onkin ihana lenkkikaveri kauniille kevätpäiville. Tietysti välillä tykkää mennä lujaa, mutta aina on jarrut tallessa. Koppiin menossa ei ole ongelmia, kunhan sieltä löytyy heinää. Voi aluksi kolistella jotain omiaan, kun ovet suljetaan, mutta rauhoittuu yleensä aina matkan ajaksi. Eläinlääkärin toimenpiteet sujuu yleensä ongelmitta, mutta kyllä huomaa, että nino hieman vierastaa ja tietää että seuraavaksi ei tapahdu mitään niin ihanaa.. Kengittäjällä ei ole ongelmia myöskään kengittää ninoa. Muiden orien kanssa ninon voi kyllä laittaa laitumelle, kun on paljon tilaa ja syötävää, mutta pienessä tarhassa mielummin yksin.

SUKUTAULU JA -SELVITYS

i. Crazy Shelton (evm)   e. Prichilla (evm)
ii. Bruuno   ie. Cinderella   ||   ei. Garantiino  ee. Rexiina

Isä Crazy Shelton on nimensä mukainen, hieman ylivilkas orii. Väriltään kaunis tummaruunikko ja säkäkorkeudeltaan 170cm. Shelton on menestynyt niin este, kuin kouluratsastuksessakin ulkomailla. Sijoituksia on tullut enemmän kuitenkin esteratsastuksesta luokista 120cm. Ori on jättänyt yhden upean jälkeläisen. Tasoltaan Shelton on Int I - 120cm.

Isänisä Bruuno on 165cm rautias ori, joka on syntynyt Suomessa, mutta myyty sen jälkeen kisakentille ulkomaille. Bruunolla on hyviä sijoituksia 120cm luokista. Tasoltaan VaA - 120cm. Ori on jättänyt jälkeensä 4 jälkeläistä, joista 3 on syntynyt Saksassa ja asuvat siellä myös parhaillaan.

Isänemä Cinderella on oikea tuhkimo! Niinkuin nimensä sen jo kertoo ;) Tamma on todella kaunis ilmestys, 165cm ruunikko. Tamma taitaa koulupuolella Int II luokat, ja on sijoittunut siellä ihan hyvällä menestyksellä.

Emä Prichilla on aika pippurinen tamma. Säkäkorkeudeltaan 163cm ja väriltään ruunikko. Tamma on kuulemman aika lupaus tällä hetkellä kenttäratsastuksessa! Muutama sijoitus ja jopa voittoja lajista on jo napattu. taitaa esteet olla enemmän tamman heiniä. Kouluratsastuksesta on napattu myös muutama sijoitus, mutta ei vielä yhtään voittoa.

Emänisä Garantino on hieno ja ylväs ori. Väriltään ruunikko ja 170cm korkea. Herra on aika haluttu isä tammoille ulkomailla. Eli orilta löytyy jälkeläisiä jo melkein 15kpl. Sijoituksia ja voittoja löytyy koulu-sekä esteratsastuksessa.

Emänemä Rexiina on kiltti ja hyvätapainen tamma. Väriltään rautias ja 160cm korkea pikkutamma. Nuoremmalla iällä tammaa koitettiin ottaa ratsastuskoulu käyttöön, mutta huomattiin siltä löytyvän kapasiteettia paljon pidemmälle! Nyt voittoja on napattu kouluratsastuksesta huimasti ja jälkeläisiä jätetty 6kpl. Tamma on tällähetkellä vain jalostuskäytössä Saksassa.

JÄLKELÄISET

syntynyt emä varsan tiedot omistaja
16. tammikuuta 2011 Bellarosa TR t. TR Carneval Candy hhelinä
       

KILPAILUKALENTERI - SIJOITUKSIA 5

kilpailu pvm kutsu laji, jaos luokka sijoitus
20.01.2011 kutsu näyttely, NJ pv-orit LKV3 / 8, JS
22.01.2011 kutsu esteet, villit 110cm 2 / 5
05.02.2011 kutsu esteet, villit 100cm 1 / 20
07.02.2011 kutsu esteet, villit 110cm 4 / 20
08.02.2011 kutsu esteet, villit 110cm 3 / 20
03.03.2011 kutsu näyttelyt, NJ fwb-orit 9 / 12 KUMA, JS
16.03.2011 kutsu näyttelyt, NJ fwb-orit 8 / 15 KUMA, JS
25.03.2011 kutsu esteet, ERJ 120cm 6 / 100
27.03.2011 kutsu esteet, ERJ 120cm 8 / 100

 

©2019 Kilpa- & Siitostalli Brosse - suntuubi.com